Garancije obnov bencinskih katalizatorjev

Za priznanje začetka garancijske dobe obnove katalizatorja, morajo biti izpolnjeni naslednji pogoji:

  1. katalizator mora biti vgrajen s strani ustrezno usposobljenega serviserja, ki je predhodno odpravil morebino nepravilnost na delovanju motorja, zaradi česar je do odpovedi pravilnega delovanja katalizatorja prišlo. Ustreznost izobrazbe dokazujemo z obrtnim dovoljenjem ustrezne avtoservisne smeri in morebitno pridobitvijo ustreznega znanja na seminarjih in ostalih izobraževanjih.Za montažo obnovljenega katalizatorja mora biti izdan tudi račun z ustrezno zaračunanim časom premontaže, kot to predvideva tovarniški normativ za takšno delo na dotičnem vozilu.
  2. po montaži obnovljenega katalizatorja, mora biti izvedena meritev izpušnih plinov, s katero vgrajevalec dokazuje stranki in  nam, da vozilo ob vgradnji katalizatorja pravilno deluje in da katalizator ob montaži ustrezno opravlja svojo funkcijo.
  3. vgrajevalec mora takoj po vgradnji, najkasneje pa v roku enega meseca od prejema obnovljenega katalizatorja, vrniti izpolnjeno garancijsko listino, ki spremlja vsak obnovljen katalizator in je obvezna priloga naše dobavnice in računa ob obnovi katalizatorja. Listino se lahko tudi skenira in skan pošlje na naš službeni e-mail: info@tekat.si.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.