Obnova bencinskih katalizatorjev

Obnovimo vam katalizatorje vseh bencinskih motorjev.

Obnovimo lako katalizatorje skoraj vseh: oblik, dolžin, sestav, za vse vrste standardov in zahtev po kakovosti delovanja. Oblike so lahko: okrogle, ovalne, ploščate, povsem asimetričnih pa se v veliki meri ne da obnoviti. Lahko so vstavljeni v zunanje ohišje, združeni z izpušnim kolektorjem, lahko so samostojni ali sestavljeni iz dveh teles. Najpomembnejše pri vsem je to, da lahko obnovimo katalizatorje za trenutno vse veljavne ekološke standarde sestav izpušnih plinov. Od Euro1 do Euro5 standarda zahtev čistosti izpušnih plinov.

Ker je cena obnove katalizatorja bistevega pomena pri odločanju o obnovi ali nakupu novega, vam za iskanje ustrezne cene v ceniku podajamo nekaj napotkov, za lažje iskanje in razbiranje iz cenika.

Za določitev cene potrebujete:

  1. prostornino motorja;
  2. sestava kolektorskega telesa (ena veja, eno telo, združen z izpušnim kolektorjem, dve kisikovi sondi na eni veji, ...);
  3. leto prve registracije in s tem zahtevan standars delovanja:
  • do leta 2000 - EURO 2,
  • od leta 2000 do 2005(2006) - EURO 3,
  • od leta 2006 do 2009 - EURO 4,
  • od leta 2009 dalje sigurno standard EURO 5, lahko pa tudi že prej (nekateri japonski modeli).
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.